Waterbehandeling

Waterbehandeling

Een doordachte waterbehandeling kan heel wat problemen vermijden. Alles begint bij een correcte analyse door een expert. Op basis daarvan brengen we in kaart hoe u nog meer weldaden van uw water mag verwachten: filtering, ontharden, osmose, … Bij ons kiest u voor de meest up-to-date technieken, objectief professioneel advies en een samenwerking met de meest vooraanstaande bedrijven in dit vakgebied.

 

Waterverzachter

Aqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider. 

Aqua Service waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af. 

 

We hebben een droom.
Dat iedereen zich écht thuis voelt in zijn huis. Een huis betekent immers zoveel meer dan alleen maar een dak boven het hoofd. Het is meer dan een plek waar men eet en slaapt, werkt en plezier maakt. Een huis wordt een thuis als men er zichzelf kan zijn, als het een plek wordt van welbehagen 

Als distributeur van onder meer badkamers & wellness, verwarming & koelinginstallaties en keukens, willen wij u graag inspireren. U adviseren en unieke, op maat gemaakte oplossingen aanbieden. Zodat u de keuzes kunt maken die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl, van ùw manier van leven. En u zich helemaal thuis voelt in uw huis 

 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x