Sanitair

De badkamer groeit meer en meer uit tot een centrale plek in elke hedendaagse woning. Hier spoelt men stress en zorgen van zich af. Om van uw badkamerdroom op elk moment een succes te maken, werkt u best samen met een sanitairspecialist. Ook de aansluiting van uw toilet laat u best aan een vakman over. 

Hypermodern, klassiek of tijdloos? Door onze ervaring te bundelen met de kwaliteit van een selecte groep gerenommeerde merken kunnen we u altijd de beste oplossing aanbieden. Voor bad-, douche- en toiletinrichting.

 

Andere merken

 

 

Verwarming

Op elk moment van het jaar de juiste temperatuur in elke kamer. En dat op een comfortabele en zuinige manier. Dit proberen we samen met onze klanten te verwezenlijken. We bespreken samen met u wat u van uw leefcomfort verwacht. En dan berekenen we welke verwarmingscapaciteit u nodig hebt. We geven u advies over ketels en radiatoren. Over verbruik en gebruik. Een vlekkeloze installatie en ingebruikname en … u geniet van een aangename kamertemperatuur waar en wanneer u wil. 

Omdat uw comfort belangrijk is, werken wij uitsluitend met producenten die u een uitstekende prijs-kwaliteit garanderen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x